Foglalkoztatotti létszám bővítése az ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft.
Foglalkoztatotti létszám bővítése az ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft.
Foglalkoztatotti létszám bővítése az ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft. telephelyén


 

 

 

Foglalkoztatotti létszám bővítése az ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft. telephelyén

 

·       a kedvezményezett neve: ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft. 

·       a szerződött támogatás összege: 29 400 000 Forint

·       a támogatás mértéke: 70%

·       a projekt tartalmának bemutatása:

 

Főtevékenységünk, mely egyben jelen projektünk fejlesztendő tevékenysége a TEÁOR 7112’08 Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás. Tevékenységünk az Irinyi tervben kiemelt fejlesztendő ágazatokhoz kapcsolódik. Fő tevékenységünket 7 évvel ezelőtt kibővítettük napelemes rendszerek tervezésével, későbbiekben kulcsrakész kivitelezéssel is – sőt pályázati támogatással is. Sikerünk alapja a megrendelői igények rugalmas kiszolgálása, a magas szakmai elvárások teljesítése, a minőség iránti elkötelezettség és a személyes kapcsolattartás. Fő mérnöki tevékenységeink közé tartozik az erősáramú villamos tervezés, az ipari automatizálás, a villámvédelem tervezés, tervellenőrzés, közlekedési létesítmények villamos rendszereinek tervezése, villámvédelmi rendszerek tervezése. Mérnöki szolgáltatásunk keretében vállalunk műszaki ellenőrzést, műszaki vezetést, mérnöki szakértést, villamos- és biztonságtechnikai felülvizsgálatot, szabványossági felülvizsgálatot, valamint fénymérést kül- és beltéren egyaránt. Kereskedelmi tevékenységünk kiterjed világítástechnikai termékek forgalmazására, villamosipari termékek forgalmazására, napelemes tartószerkezetek forgalmazására, valamint általános- és speciális túlfeszültség levezetők forgalmazására.

A munkavállalók folyamatos szakmai fejlődése fontos számunkra. A munkavégzéshez szükséges tudásanyagok a tapasztaltabb kollégák folyamatosan biztosítják az új kollégáknak, illetve célzottan szakirányú képzéseken rendszeresen részt veszünk. Bérstruktúránk is elismeri a teljesítményt, ami ösztönzően hat kollégáinkra.

Régiónkban a többi térséghez hasonlóan egyre csökken a dolgozni akaró aktív korú álláskeresők száma. A munkanélküliség a KSH adati alapján a Dél-Dunántúli régióban Baranya megyében a legmagasabb. Kevés jó szakembert lehet találni a munkaerőpiacon, így akit sikerült felvenni, mind a bérstruktúrával, mind egyéb ösztönzőkkel folyamatosan motiválni szükséges. Cégünk a projekt megvalósításával hatékonyan tud hozzájárulni a régió foglalkoztatási mutatóinak javításához, melynek keretében 5 fő foglalkoztatottal bővítjük a meglévő munkaerőállományt és a nevezett 5 fő támogatása valósul meg a projekt révén.

 

·       a projekt befejezési dátuma: 2023.02.01.

·       projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00105

 

 

Vissza a hírekhez

2013 (C) Minden jog fenntartva

Jelentkezzen be a Xoçai rendszerébe!

Ha még nem regisztrált oldalunkra itt megteheti: Regisztráció