Foglalkoztatotti létszám bővítése az ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft.

 

 

Foglalkoztatotti létszám bővítése az ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft. telephelyén

 

·       a kedvezményezett neve: ELVÉ 2004 Mérnökiroda Kft. 

·       a szerződött támogatás összege: 29 400 000 Forint

·       a támogatás mértéke: 70%

·       a projekt tartalmának bemutatása:

 

Főtevékenységünk, mely egyben jelen projektünk fejlesztendő tevékenysége a TEÁOR 7112’08 Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás. Tevékenységünk az Irinyi tervben kiemelt fejlesztendő ágazatokhoz kapcsolódik. Fő tevékenységünket 7 évvel ezelőtt kibővítettük napelemes rendszerek tervezésével, későbbiekben kulcsrakész kivitelezéssel is – sőt pályázati támogatással is. Sikerünk alapja a megrendelői igények rugalmas kiszolgálása, a magas szakmai elvárások teljesítése, a minőség iránti elkötelezettség és a személyes kapcsolattartás. Fő mérnöki tevékenységeink közé tartozik az erősáramú villamos tervezés, az ipari automatizálás, a villámvédelem tervezés, tervellenőrzés, közlekedési létesítmények villamos rendszereinek tervezése, villámvédelmi rendszerek tervezése. Mérnöki szolgáltatásunk keretében vállalunk műszaki ellenőrzést, műszaki vezetést, mérnöki szakértést, villamos- és biztonságtechnikai felülvizsgálatot, szabványossági felülvizsgálatot, valamint fénymérést kül- és beltéren egyaránt. Kereskedelmi tevékenységünk kiterjed világítástechnikai termékek forgalmazására, villamosipari termékek forgalmazására, napelemes tartószerkezetek forgalmazására, valamint általános- és speciális túlfeszültség levezetők forgalmazására.

A munkavállalók folyamatos szakmai fejlődése fontos számunkra. A munkavégzéshez szükséges tudásanyagok a tapasztaltabb kollégák folyamatosan biztosítják az új kollégáknak, illetve célzottan szakirányú képzéseken rendszeresen részt veszünk. Bérstruktúránk is elismeri a teljesítményt, ami ösztönzően hat kollégáinkra.

Régiónkban a többi térséghez hasonlóan egyre csökken a dolgozni akaró aktív korú álláskeresők száma. A munkanélküliség a KSH adati alapján a Dél-Dunántúli régióban Baranya megyében a legmagasabb. Kevés jó szakembert lehet találni a munkaerőpiacon, így akit sikerült felvenni, mind a bérstruktúrával, mind egyéb ösztönzőkkel folyamatosan motiválni szükséges. Cégünk a projekt megvalósításával hatékonyan tud hozzájárulni a régió foglalkoztatási mutatóinak javításához, melynek keretében 5 fő foglalkoztatottal bővítjük a meglévő munkaerőállományt és a nevezett 5 fő támogatása valósul meg a projekt révén.

 

·       a projekt befejezési dátuma: 2023.02.01.

·       projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00105

2013 (C) Minden jog fenntartva

Jelentkezzen be a Xoçai rendszerébe!

Ha még nem regisztrált oldalunkra itt megteheti: Regisztráció